Vier privacybeloften

  1. Je persoonlijke gegevens beschermen we alsof het de gegevens van onszelf zijn.
  2. Je persoonlijke gegevens gebruiken we alleen voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden.
  3. Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacyverklaring genoemde doeleinden te bereiken.
  4. Je persoonlijke gegevens delen we nooit zonder gegronde reden met andere partijen.

Welke persoonsgegevens verwerkt Herenboeren Ede?

Om je op de hoogte te houden over Herenboeren Ede en om een intentieovereenkomst met je aan te kunnen gaan, hebben we de volgende persoonsgegevens van je nodig.

Naam en adresgegevens
Je naam wordt opgeslagen omdat we je liever niet aanspreken met je e-mailadres. Je postcode, huisnummer en woonplaats gebruiken we om contact op te nemen.

E-mailadres
We bewaren je e-mailadres om je via nieuwsbrieven informatie te sturen over Herenboeren Ede of over zaken die Herenboeren Ede aangaan. Uiteraard heb je de optie om je uit te schrijven voor de nieuwsbrief.

Telefoonnummer
Je telefoonnummer gebruiken we om contact met je op te nemen in een noodgeval of om je mening te vragen.

IP-adres
Je IP-adres bewaren we om onze site beter te beschermen tegen ongeoorloofde toegang vanaf andere locaties.

Aard van je belangstelling
Het soort belangstelling dat je hebt opgegeven (op de hoogte gehouden worden / overweeg lid te worden / besloten lid te worden) en je belangstelling voor thema’s en activiteiten gebruiken we om je de informatie te sturen die je nodig hebt. Ook houden we zo bij hoe groot de belangstelling is.

Omvang huishouden en aantal vegetariërs
Met deze informatie kunnen we een inschatting maken van het aantal monden en de verdeling vleeseters/vegetariërs dat de Edese Herenboerderij moet voeden.

Doeleinden van de gegevensverwerking

Wij verwerken je persoonsgegevens natuurlijk niet zonder achterliggende redenen, maar hebben ze nodig:

  • om je op de hoogte te houden over Herenboeren Ede;
  • om een intentieovereenkomst met je aan te kunnen gaan;
  • om de Herenboerderij in Ede op te richten en te exploiteren;
  • het opnemen van contact, bijvoorbeeld om je vragen te beantwoorden.

Wij zullen je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken dan degene die hierboven besproken zijn, tenzij je daar vooraf toestemming voor hebt gegeven of wij daartoe wettelijk verplicht zijn.

Beveiliging

Wij nemen strenge beveiligingsmaatregelen om misbruik van, en ongeautoriseerde toegang tot je persoonsgegevens te voorkomen. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot je gegevens, dat de toegang tot je gegevens afgeschermd is en dat onze beveiligingsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden. Daarnaast maken wij gebruik van SSL-certificaten voor een veilige overdracht van je gegevens en je communicatie met ons.

Jouw privacy en derde partijen

Wanneer iemand ons een miljoen euro biedt om zomaar je persoonsgegevens te mogen kopen, zullen we hem vriendelijk de deur wijzen. We zullen je gegevens alleen met anderen delen voor het uitvoeren van een wettelijke verplichting. Een politievordering kan ons verplichten om jouw gegevens met de politie te delen.

Websites van derden

Onze privacy- en cookieverklaring zijn niet van toepassing op websites van anderen waar wij naartoe verwijzen op onze pagina's. Wij kunnen natuurlijk niet inzien of zij net zo zorgvuldig met je gegevens omgaan zoals wij dat doen. Beland je op een website van een andere organisatie, vergeet dan niet om goed hun privacy- en cookieverklaring door te lezen voordat je jouw persoonsgegevens deelt.

Jouw privacyrechten

Als gebruiker van onze website heb jij enkele handige privacyrechten tot je beschikking. Zo kan je ons vragen om inzage in of correctie, verplaatsing of verwijdering van je persoonsgegevens. Daarnaast is het mogelijk om te vragen verdere verwerking van je persoonsgegevens tijdelijk stil te zetten of zelfs hiertegen bezwaar te maken.

Wil je deze rechten inzetten of er meer over weten, neem dan contact met ons op via een e-mail naar .

Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen wanneer je niet een van je privacyrechten wil uitoefenen, maar een klacht wil indienen over iets waar je niet tevreden over bent. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om bij de Autoriteit Persoonsgegevens aan te kloppen, de Nederlandse waakhond van de privacywetgeving.

Contactgegevens
Mocht je na het lezen van onze privacy-en cookieverklaring nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Naam:   

Stichting Herenboeren Ede e.o.

Adres:

Bivak 24

 

6711 VB Ede

E-mailadres:

Socialemediakanalen:

Twitter en Facebook

KvK-nummer:   

69982082

BTW-nummer:   

858090387B01

Door nieuwe wetgeving of andere omstandigheden zullen wij onze privacyverklaring zo nu en dan aanpassen.
Deze pagina toont altijd de laatste versie. De laatste wijziging heeft plaatsgevonden op 22 mei 2018.